ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 1 ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ


Σε συνεργασία με εκδόσεις Ψυχογιός  σας κάνουμε δώρο ένα αντίτυπο μετά από κλήρωση  του βιβλίου της Jennifer Lynn Barnes ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.




Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα εξής βήματα για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό !

Όροι διαγωνισμού για το instagram και συμμετοχές στην σελίδα paraskeviparissi
  • Πρέπει να κάνετε follow στην σελίδα paraskeviparissi και στην σελίδα psichogiosbooks
  • Να κάνετε like στην φωτογραφία του διαγωνισμού.
  • Να κάνετε tag ένα φίλο σας ( όσα περισσότερα tag κάνετε τόσο αυξάνετε την πιθανότητα να κερδίσετε, αρκεί να είναι διαφορετικά άτομα κάθε φορά)
  • Προαιρετικά κάνετε story την ανάρτηση του διαγωνισμού και εμάς tag για να το δούμε.
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ είναι για Ελλάδα και λήγει στις 17/06/2023 στις 24:00 το βράδυ.


 Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αθηνών  παραλαμβάνει το δώρο του από το κεντρικό βιβλιοπωλείο του εκδοτικού: Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8π.μ. έως τις 4μ.μ ,ενώ αν είναι από επαρχία θα του αποσταλεί στην διεύθυνση που θα μας δώσει. 


Καλή επιτυχία σε όλους !! 

JENNIFER LYNN BARNES

Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΙΝ ΜΠΑΡΝΣ 


είναι συγγραφέας είκοσι και πλέον μυθιστορημάτων για εφήβους και νέους. Τα βιβλία της έχουν κατά καιρούς καταλάβει την πρώτη θέση στη λίστα ευπώλητων βιβλίων των New York Times. Έχει λάβει υποτροφία Fulbright και είναι κάτοχος πτυχίων ψυχολογίας, ψυχιατρικής και γνωστικής επιστήμης. Έχει κάνει διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Γέιλ και επί σειρά ετών έχει διατελέσει καθηγήτρια ψυχολογίας και δημιουργικής γραφής στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα. Η σειρά ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ έχει πουληθεί σε 28 χώρες και βρίσκεται ψηλά στις λίστες ευπώλητων βιβλίων. Το πρώτο μυθιστόρημα της σειράς ήταν υποψήφιο το 2021 για το Βραβείο Edgar (Best young adult και Best juvenile).


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Έιβερι δεν είχε τίποτα. Είχε, όμως, ένα σχέδιο: Να μείνει προσηλωμένη στον στόχο της, να δουλέψει σκληρά για να κάνει τη ζωή της καλύτερη. Και τότε ένας εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος πεθαίνει και της αφήνει σχεδόν όλη την περιουσία του. Και κανείς, ούτε καν η Έιβερι, δεν ξέρει γιατί.


Εκείνοι είχαν τα πάντα. Τώρα η Έιβερι πρέπει να εγκατασταθεί στην έπαυλη που κληρονόμησε – μια έπαυλη που κατοικείται από μυστικά, κρυφούς κωδικούς και την οικογένεια του δισεκατομμυριούχου. Οι συγγενείς του ηλικιωμένου άντρα είναι αποφασισμένοι να ανακαλύψουν γιατί η Έιβερι κληρονόμησε την περιουσία που τους ανήκε.
Τώρα υπάρχει μόνο ένας κανόνας: Σε αυτό το παιχνίδι παίζονται όλα για όλα. Η Έιβερι σύντομα θα βρεθεί παγιδευμένη στο θανάσιμο παιχνίδι αυτής της παράξενης οικογένειας. Μέχρι πού είναι διατεθειμένοι να φτάσουν, για να μη χάσουν την περιουσία τους;

Για ηλικίες 14++++
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΜΑΝΓΓΕΛ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΙΣΣΗ

ΚΛΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ