Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΩΝ ΖΩΩΝ

 Η ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΩΝ ΖΩΩΝ

Ένας οδηγός αγάπης είναι το βιβλίο αυτό , που αποδεικνύει στο έπακρο ότι τα ζώα και ιδιαίτερα οι σκύλοι, είναι οι μοναδικοί φίλοι του ανθρώπου που διέπονται από την δύναμη της συγχώρεσης.





Το βιβλίο αυτό είναι πολύ πρωτότυπο, γιατί εκτός από το περιεχόμενο του είναι μία πολυτελή έκδοση που αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος είναι η ιστορία , ένα παραμύθι για μεγάλους και στο δεύτερο μέρος ένα παιδικό μουσικό βιβλίο για παιδάκια από 3 ετών και πάνω. Το χαρακτηριστικό είναι ότι και τα δυο μέρη έχουν κοινά χαρακτηριστικά τα όποια είναι η αγάπη, η ελπίδα και η αισιοδοξία.

Πραγματικά μου έκανε τεράστια εντύπωση η σύλληψη της ιδέας, η αποτύπωση στο χαρτί της ιστορίας , το πολυτελές δέσιμο και η παρουσίαση του βιβλίου . Είναι μία ιστορία που δεν γνώριζα και είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να σας την παρουσιάσω , γιατί είναι ένα βιβλίο με μαθήματα ζωής.

Θα μπορούσα να σας γράφω πολλά για το βιβλίο αυτό γιατί είναι πολύ ιδιαίτερο, αλλά θα εστιάσω την προσοχή μου σε αυτά που θεωρώ πιο σημαντικά . Όσοι έχουμε στην ζωή μας σκύλους θα μπορέσουμε να ευαισθητοποιηθούμε πιο εύκολα αφού η παρουσία τους είναι στην καθημερινότητα μας και η αλληλεπίδραση των συναισθημάτων μας είναι τρόπος ζωής. ΑΓΑΠΗ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗ είναι απλές λέξεις με έντονη σημασία αλλά έχουν εξαλειφθεί από το λεξιλόγιο μας, για αυτό έχουμε γίνει απάνθρωποι απέναντι στα ζώα και στους ανθρώπους. Το βιβλίο αυτό έρχεται να σου θυμίσει αγαπητέ μου αναγνώστη ότι η προσφορά και η ανάληψη ευθυνών μόνο καλό μπορεί να μας επιφέρουν. Όλα τα βασανισμένα πλάσματα καρτερούν την δικαίωση και τον εξαγνισμό, έτσι στο βιβλίο μας τα κακοποιημένα σκυλάκια θα μας  οδηγήσουν μέσα  από την δύναμη της ψυχής τους στο δρόμο της συγχώρεσης και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, για έναν καινούργιο κόσμο που δεν θα υπάρχει βασανιστήριο σε όλες τις αγνές ψυχές .

Η Μωβ νεράιδα με τους βοηθούς της τον Πόθο και τον Alex και με πρωταγωνίστρια την Διώνη  θα αποδείξουν στο έπακρο ότι μπορεί να υπάρξει αρμονική συνύπαρξη ζώων και ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο. Θα αποδείξουν ότι μπορεί να υπάρχει ένα Νέο σχολείο που θα υπάρχουν ίσα δικαιώματα και τα παιδιά θα μαθαίνουν από μικρή ηλικία την δύναμη της επιλογής, δηλαδή να επιλέγουν αυτό που πραγματικά θέλουν. Τα παιδιά θα μάθουν να αγαπούν τα ζώα , να προσέχουν το περιβάλλον , να σέβονται και να εκτιμούν .




Όλοι παραπονιόμαστε για τα τόσα αδέσποτα που υπάρχουν , φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε με τα σκυλιά μας και τα παιδιά μας …αλλά ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση; Ο άνθρωπος που παίρνει το σκυλί χωρίς συνείδηση λες και είναι καναπές για το σαλόνι του και το παρατάει στον δρόμο με την πρώτη δυσκολία, με αποτέλεσμα να αυξάνονται και να πληθαίνουν βασανισμένες ψυχές που γίνονται άγριες από την βίαιη συμπεριφορά των ανθρώπων και από τους δρόμους που ζουν. Το πρόβλημα αυτό είναι πολύ σοβαρό και ναι θα το πω ωμά δείχνει το επίπεδο της σύγχρονης κοινωνίας μας.

Εδώ θα σας αναφέρω λίγο τι έχουν ζήσει τα ζώα της ιστορίας μας στην πραγματικότητα. Η Διώνη μαχαιρώθηκε, πυροβολήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και πετάχτηκε να πεθάνει αβοήθητη. Ο Αξελ έζησε αλυσοδεμένος όταν βρέθηκε στον δρόμο ήταν άσχημα ξυλοκοπημένος με ξηλωμένες τις μεμβράνες από τις πατούσες του. Ο Πόθος πετάχτηκε σε σακούλα σκουπιδιών. Μέσα από την Διώνη ιδρύθηκε το 2015 οι Ζω.Ε.Σ. που μέχρι αυτή την στιγμή έχει 3 βιβλία εθελοντισμού, 100 εθελοντές και 28 ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Η Διώνη είναι πιστοποιημένος σκύλος εκπαιδευτικής διαμεσολάβησης από το IFZ και οι τρείς σκύλοι είναι εγκεκριμένοι από το ΤΠΕΠΘ για όλα τα σχολεία γενικής και ειδικής αγωγής.

Για όποιον ενδιαφέρεται τα τρία βιβλία φιλοζωίας με την σειρά που έχουν εκδοθεί από την Κατερίνα Παπαποστόλου και την Διώνη είναι: Το Δώρο , Το Δώρο της Διώνης και Η Μεγάλη επιστροφή Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων. Και τα τρία βιβλία θα τα βρείτε στο www.welldone.com.gr στη  σελίδα ΖΩ.Ε.Σ. στο facebook  και στο instagramκαι σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους στηρίζουν τις ΖΩ.Ε.Σ. ( www.zwes.gr) και αδέσποτα ζώα.




Στοιχεία επικοινωνίας για παρουσίαση του Βιωματικού, Διαθεματικού & Διαδραστικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Κατερίνα Παπαποστόλου στο 6972852898 και στο emailpapapostolouk@yahoo.gr , info@zwes.gr

Μπορείτε να μπείτε στο κανάλι της συγγραφέως στο YouTube Katerina Papapostolou




 
να κάνετε εγγραφή και να ακούσετε τα τραγούδια που συντροφεύουν το βιβλίο .

Το βιβλίο αυτό είναι μαγικό και έχει πολλές δραστηριότητες να κάνεις αρκεί να πάρεις την μαγική σου χρυσόσκονη και ταξιδέψεις στα σαλόνια του.

Για το Love Book Diary

Παρασκευή Παρίσση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΜΑΝΓΓΕΛ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΙΣΣΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΟΚΑ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΙΣΣΗ