Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Αγαπημένοι μου φίλοι σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα κάνουμε δώρο το βιβλίο Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ  του John Grisham σε ένα τυχερό μετά από κλήρωση.
Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ βιβλιο
Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ
 Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τους όρους του διαγωνισμού !

Όροι διαγωνισμού για το instagram και συμμετοχές στην σελίδα paraskeviparissi Love Book Diary
  • Πρέπει να κάνετε follow στην σελίδα paraskeviparissi και στην σελίδα ellinikagrammata
  • Να κάνετε like στην φωτογραφία του διαγωνισμού.
  • Να κάνετε tag δυο φίλους σας ( όσα περισσότερα tag κάνετε αυξάνετε την πιθανότητα να κερδίσετε αρκεί να είναι διαφορετικά άτομα κάθε φορά)
  • Προαιρετικά κάνετε story το ποστ του διαγωνισμού και εμένα tag για να το δώ.
 Ο διαγωνισμός είναι για κατοίκους Ελλάδος και λήγει στις 25/12 στις 24:00.

 Α ο νικητής είναι κάτοικος Αθηνών το παραλαμβάνει από το βιβλιοπωλείο του Εκδοτικού στη Λυκαβηττού 1 και Ακαδημίας 106 72, Αθήνα τηλ 210 3229620 και fax 213 0286560, ενώ αν είναι από επαρχία θα το στείλει ο εκδοτικός.

Καλή επιτυχία σε όλους !

Λίγα Λόγια για το βιβλίο

Ένα καθηλωτικό δικαστικό θρίλερ που ερευνά τις πιο βάναυσες και σκοτεινές πτυχές της ρατσιστικής βίας σε μια μικρή κωμόπολη του Νότου στην πολιτεία του Μισισιπή.


Ο φόνος ενός δεκάχρονου κοριτσιού από δύο αδίστακτους μεθυσμένους νεαρούς άντρες συγκλονίζει τον λευκό πληθυσμό του Κλάντον. Αποφασισμένος για εκδίκηση και άμεση απονομή δικαιοσύνης, ο Αφροαμερικανός πατέρας του θύματος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και για δέκα μέρες το Κλάντον φλέγεται στην κυριολεξία. Το αμερικανικό έθνος παρακολουθεί άφωνο τις εξελίξεις, την ώρα που ο νεαρός συνήγορος υπεράσπισης Τζέικ Μπρίγκανς δίνει μια απεγνωσμένη μάχη για να σώσει τη ζωή του πελάτη του... και στη συνέχεια τη δική του...

"Η Ετυμηγορία" αποτελεί το ντεμπούτο του διάσημου Αμερικανού συγγραφέα, το έργο με το οποίο ξεκίνησε τη συγγραφική του καριέρα. Κυκλοφόρησε λίγα χρόνια πριν από το "Firm" και το "Pelican Brief", τα οποία ανέδειξαν τον πρωτοεμφανιζόμενο και πολλά υποσχόμενο συγγραφέα σε σούπερ σταρ της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Μια νέα έκδοση για την ελληνική γλώσσα σε μετάφραση του πολυβραβευμένου Γιώργου Μπαρουξή.

ΣΧΗΜΑ: 13 x 20 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 784 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ | ISBN: 978-960-19-0773-4 | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2019 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΜΑΝΓΓΕΛ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΙΣΣΗ

ΚΛΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ