ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ για τον ΠΙΚΑΣΟ


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ για τον ΠΙΚΑΣΟ
Αγαπημένοι μου φίλοι σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα κάνουμε δώρο το βιβλίο ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ για τον ΠΙΚΑΣΟ της Camille Aubray σε ένα τυχερό μετά από κλήρωση.

 Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τους όρους του διαγωνισμού !

Όροι διαγωνισμού για το instagram και συμμετοχές στην σελίδα paraskeviparissi
  • Πρέπει να κάνετε follow στην σελίδα paraskeviparissi και στην σελίδα ellinikagrammata
  • Να κάνετε like στην φωτογραφία του διαγωνισμού.
  • Να κάνετε tag δυο φίλους σας ( όσα περισσότερα tag κάνετε αυξάνετε την πιθανότητα να κερδίσετε αρκεί να είναι διαφορετικά άτομα κάθε φορά)
  • Προαιρετικά κάνετε story το ποστ του διαγωνισμού και εμάς tag για να το δούμε.
Ο διαγωνισμός είναι για κατοίκους Ελλάδος και λήγει στις 19/12 στις 24:00.

 Α ο νικητής είναι κάτοικος Αθηνών το παραλαμβάνει από το υποκατάστημα του εκδοτικού στην στοά του βιβλίου ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ, 10564 ....ενώ αν είναι από επαρχία θα το στείλει ο εκδοτικός.

Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές!! ΝΙΚΗΤΡΙΑ είναι η @vasilip71

Λίγα Λόγια


Η συγγραφέας: Camille Aubray
«Ένας συναρπαστικός συνδυασµός έρωτα, µυστηρίου και γαλλικής γαστρονοµίας».
Margaret Atwood
Γαλλική Ριβιέρα, άνοιξη 1936: Στο υπέροχο παραλιακό χωριουδάκι του Ζουάν-Λε-Πεν η δεκαεπτάχρονη Οντίν µαγειρεύει µαζί µε τη µητέρα της στην κουζίνα του ιδιό­κτητου Café Paradis. Οι ετοιµασίες για το γεύµα του άρτι αφιχθέντος από το Παρίσι µυστηριώδη νέου πελάτη είναι πυρετώδεις. Ο παράξενος επισκέπτης επιθυµεί να σερβίρεται καθηµερινά το γεύµα του στη βίλα που έχει ενοικιάσει µε άκρα µυστικότητα, χωρίς να αποκαλυφθεί σε κανέναν η ταυτότητά του. Η έκπληξη της αναπάντεχης γνωριµίας της Οντίν µε τον χαρισµατικό ζωγράφο θα γίνει αφορµή για ένα µεθυστικό ταξίδι αναζήτησης του αληθινού της εαυτού και του µοναδικού ταλέντου της στη γαστρονοµία σε µια περίοδο που και εκείνος βρίσκεται σε ένα σηµαντικό σταυροδρόµι της προσωπικής αλλά και της επαγγελµατικής του ζωής. Μια γνωριµία που θα σφραγίσει ανεξίτηλα τη ζωή της για τις επόµενες δεκαετίες.
Νέα Υόρκη, σήµερα: Η Σελίν, επιτυχηµένη makeup artist του Χόλιγουντ, µαθαίνει έκπληκτη πως η γιαγιά της, Οντίν, είχε κάποτε µαγειρέψει για τον Πικάσο. Με κίνητρο τις αινιγµατικές ιστορίες της µητέρας της αλλά και τα ίχνη από τα καλά κρυµµένα οικογενειακά µυστικά που µένουν να αποκαλυφθούν, η Σελίν ξεκινά ένα µακρύ ταξίδι στην πόλη όπου η Οντίν και ο Πικάσο συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Στην υπέροχη ατµόσφαιρα της Κυανής Ακτής, η Σελίν ανακαλύπτει αλήθειες για την τέχνη, τον πολιτισµό, τη γαστρονοµία και τον έρωτα που τη βοηθούν να αποδεχτεί το µέλλον και το πεπρωµένο της.
Ένα συναρπαστικό µυθιστόρηµα εµπνευσµένο από µια άγνωστη σχεδόν περίοδο της ζωής του διάσηµου ζωγράφου. Με συναρπαστικούς χαρακτήρες, ανάµεσά τους και πολλούς από τους πλέον διάσηµους ιστορικούς κατοίκους της Γαλλικής Ριβιέρας, και φόντο τα γραφικά τοπία της Νότιας Γαλλίας.
ΣΧΗΜΑ: 13 x 20 cm | ΣΕΛΙΔΕΣ: 592 | ΕΞΩΦΥΛΛΟ: ΜΑΛΑΚΟ| ISBN: 978-960-19-0774-1 | ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2019


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΜΑΝΓΓΕΛ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΙΣΣΗ

ΚΛΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ