ΠΟΥΕΝΤ

ΒΙΒΛΙΟ : ΠΟΥΕΝΤ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΑΛΙΣΙΑ ΠΑΡΣΕΚΙΑΝ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ





BOOKREVIEW



Αγαπημένοι μου αναγνώστες το συγκεκριμένο βιβλίο με προβλημάτισε πολύ, ίσως γιατί δεν ήξερα τι ακριβώς συμπεριλαμβάνεται στις σελίδες του. Ξεκινώντας το διάβασμα ένιωσα μια μαυρίλα στην ψυχή μου γιατί με έκανε να αισθανθώ έντονα συναισθήματα, όπως όταν είχα δει την ταινία Black Swan με την Natalie Portman και είχα συγκλονιστεί. Αν με ρωτήσετε τι είναι το βιβλίο Πουέντ θα σας πω μία κάθαρση ψυχής!


Το βιβλίο αποτελείτε από 19 σπονδυλωτά διηγήματα για την ζωή, που συνδέονται μεταξύ τους. Όσο προχωράς στην ανάγνωση συνειδητοποιείς τι γίνεται με την Δανάη, την πρίμα μπαλαρίνα και στο τέλος μένεις ικανοποιημένη από την ανάγνωση. Η Αλίσια έχει γράψει με όμορφο τρόπο για το φως και το σκοτάδι της ζωής, για την ευτυχία και την δυστυχία ,για την ομορφιά και την ασχήμια της ζωής .Αυτά τα μικρά διηγήματα θα σου προκαλέσουν έντονα συναισθήματ ,τα όποια θα στηρίζονται στον πόνο του σώματος και της ψυχής.

Αχ αυτή η αγάπη!! Αχ αυτός ο έρωτας !!Πολλές φορές αγαπάμε παράφορα αυτόν που δεν μας θέλει και το αντίστροφο φυσικά. Σίγουρα θα πληγωθείς και θα πονέσεις ..είναι σαν κάποιο λόγο να συναντάμε αυτοκαταστροφικούς ανθρώπους που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή μας. Το αποτέλεσμα των αντιδράσεων μας μετράει όμως… αυτές οι βίαιες αντιδράσεις ,οι ψυχρές εκτελέσεις που κάνουμε και τα μαύρα συναισθήματα που μας κατακλύζουν. Πόσες χαρακιές πάνω στην ψυχή μας ,ανελέητα και ασίγαστα μπορούν να δημιουργηθούν? Πόσες εξαρτημένες σχέσεις οδηγούν στην αυτοκαταστροφή? Πολλές πάρα πολλές!! Και ο θάνατος τι γίνεται όταν έρχεται ο θάνατος? Μας κατρακυλά και αυτός και μας παρασέρνει μέσα στις πύλες του? Ναι μέχρι να αναδυθούμε ξανά.

Η Δανάη έφτασε στην εξαθλίωση, δεν έχει δύναμη ούτε στο σώμα, ούτε στην ψυχή για να συνεχίσει.. δεν μπορεί να χορέψει… .ματώνει κάθε μέρα και πεθαίνει. Η ανάσταση της θα έρθει όταν αντιμετωπίσει την αλήθεια της, όταν βγει από το καβούκι της και δραπετεύσει από το παρελθόν …μόνο τότε θα ζήσει και είμαι σίγουρη αναγνώστη ότι θα έχει και συνέχεια η ιστορία της από την Αλίσια Παρσεκιάν.
Περιμένω τις απόψεις σας !!!


Πουέντ της Αλίσια Παρσεκιάν




Ο ΣΚΟΠΟΣ που έχει γραφτεί το βιβλίο είναι για να διατεθούν όλα τα έσοδα του για την ιατρική έρευνα που γίνεται στην Ελλάδα για τα αυτοάνοσα νοσήματα καθώς & για την δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού για την αντιμετώπιση του ψυχικού και σωματικού πόνου των ασθενών. Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του βιβλίου για περισσότερε λεπτομέρειες.

Η σελίδα μου στο instagram paraskeviparissi

Εύχομαι να το απολαύσετε όπως εγώ!
Παρασκευή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΜΑΝΓΓΕΛ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΙΣΣΗ

ΚΛΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ